Etter å ha vært sammen i 15 år, og fått det verste av Covid unna veien, mente vi det var på tide å gjøre en markering av hva vi betyr for hverandre. Da måtte vi selvfølgelig gjøre det på det vakreste stedet vi vet om – SJAAK!

Vi falt pladask for dette stedet for ett år siden, da Jarle tilfeldigvis var på jobb i området. Mulig det hadde noe med å gjøre at vi har ekstra forkjærlighet til norske tradisjoner norsk natur. Men, etter at Jarle fikk sitte stille i en gammel timberstue fra 1700-tallet var det gjort! Han kom hjem. Da han tok med seg Tanja uken etter, fikk hun akkurat den samme opplevelsen. Da ble det telt og naturopplevelser hele sommeren, og søken etter et passende sted pågår fremdeles.

11. juni stod bryllupet i Skjåk Kirke, med fantastiske Prest Hege Elisabeth Fagermoen, nærmeste slekt og noen få venner. Festen holdt vi selvfølgelig på fantastiske Billingen Seterpensjonat . Det ble en magisk tre dagers feiring. Tusen takk til alle som var med på å skape magi sammen med oss og for oss. Dager vi aldri kommer til å glemme. Takk! :-)

 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-